Story.

¡Hola primos y chiquititas!

På min mormors balkong i södra Spanien fick jag möjligheten att köpa en restaurang på Kvarnholmen som jag aldrig besökt tidigare.

Jag och min mormor var runt på marknader och köpte allt från skålar till kryddor, än idag skickar mormor kryddor till oss på posten. Vi hittade även en inredningsbutik med renoverade gamla möbler, vi shoppade loss och importerade det till Sverige.

”Tu erés loco” – sa ägaren i butiken – ”du är galen” på Spanska. Jag höll om mormor och sa ”Dos Loccos”.

 

Under våra resor genom Spanien har vi testat många olika restauranger, barer och fått uppleva kulturen. På våra matäventyr har vi testat många otroliga rätter som vi idag har gjort egna tolkningar på. Hela matmenyn är egentligen uppbyggd på alla dessa resor. Vi tycker att det inte finns något bättre än att beställa lite av varje för att dela på, så vi kan hitta det bästa av det bästa. Därför serverar vi alla våra Tapas på stora tallrikar som gör att det är perfekt att dela på.

 

¡Välkommen in till oss på Loccos!

Kom hit och häng med oss!

Vi vill hänga med er, så ni är varmt välkomna att komma och besöka vår restaurang. Vi serverar food truck inspirerad tapas, god bärs och Kalmars bästa cocktails. Så kom in och hälsa på Kalmars galnaste gäng.

Se vår meny

”Glöm inte,
- Stay Loccos”

0708-849603